Café van der Geest

Events

Terug naar overzicht

Coverorkest Jeanne: Top2000 café Live! 30 december (20:30)

De dagen na kerst en voorafgaand aan de jaarwisseling staan op de radio in het teken van de TOP2000. Op zaterdag 30 december is het podium bij Café van der Geest in Noordwijkerhout opnieuw voor Coverorkest Jeanne met het thema TOP2000. Het wordt het derde TOP2000 optreden van ons orkest, inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar dus weer in de TOP2000-café sfeer: lekker kletsen aan de bar en luisteren naar heerlijke muziek waarbij oude en jonge herinneringen kunnen worden opgehaald.

Dit jaar zullen we in de programmering rekening houden met de volgorde van de lijst der lijsten. We zullen ook een LIVE pubquiz organiseren waarmee een leuke prijs kan worden gewonnen.

Het wordt dus een gezellig avondje uit, waarvoor u de entreekaarten op uw verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerstmis kunt schrijven!

Kaarten á € 7,50 kunnen vanaf zaterdag 25 november worden gekocht bij: 
VVV, Dorpsstraat 8
Café van der Geest, Zeestraat 7a 
Verenigingsgebouw "De Parade", van der Weijdenlaan 2a

Informatie over de uitgenodigde muzikale vrienden, de volgorde van de lijst en deelname aan de pubquiz volgt later, maar schrijft u bovenstaande datum alvast in uw agenda: save the date!

© Café van der Geest 2018 All rights reserved. - Deze site is gebouwd door PIVO Multimediadesign

Terug naar boven