Café van der Geest

Events

Terug naar overzicht

Queen Tribute Night met 'Crazy Little Things' 28 september (21:00 - 02:00)

Een avond vol hits van Queen gespeeld door de Queen tribute band Crazy Little Things!!!
Aanvang 21:00 uur.
Kaarten zijn te koop aan de bar of via onderstaande link:
Koop hier je kaart

Queen is, 48 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit te voren!! En zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.

Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen wordt niet vergeten.

De zeven leden van de band zijn diehard Queen-fan en dat is te horen ook. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden.

“You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Zevenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds hot, voor zowel jong als oud!

© Café van der Geest 2020 All rights reserved. - Deze site is gebouwd door PIVO Multimediadesign

Terug naar boven