Café van der Geest

Events

Terug naar overzicht

Schelde Special no. 2 van de TAP met \'Oma Corrie\' bonbon 1 december (20:30)

Op 1 december wordt de 2de special van Scheldebrouwerij, 'Oma Corrie' genaamd, gelanceerd. Dit kunnen wij, als SheldeHELD zijnde, natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan...
Naast dat dit bier natuurlijk direct bij ons van de tap te proeven is, hebben we door het 'Nederlands Patisserie Huis' een speciaal op dit bier geïnspireerde 'Oma Corrie' bonbon laten maken!!!
Als je op deze avond een glas 'Oma Corrie' van de tap bestelt, krijg je er een 'Oma Corrie' bonbon bij!!!

Daarnaast hebben wij van de vorige special nog een vaatje bewaard, welke ook op deze avond aangesloten zal worden. Bij elk glas special #1 van de tap krijg je een bijpassend stukje kaas!!!

Aanvang 20:30 uur. Entree vrij.

De tweede Special is een hommage aan de tijden van toen. Een rijk bier dat verwarmt en verbindt. Oma Corrie is een Belgian strong dark ale, verrijkt met Amerikaanse eikensnippers en bourbon whiskey. Complex met een aangename moutigheid en toetsen van vanille, kokos en peer. Een stevig bier dat onder de juiste omstandigheden zelfs nog verder zal rijpen met de jaren. Deze Special is dan ook naast een zeer smaakvol bier, tevens een schitterend bewaarbier.

Voor meer info over de 2de special? 
Check www.scheldebrouwerij.nl.

© Café van der Geest 2018 All rights reserved. - Deze site is gebouwd door PIVO Multimediadesign

Terug naar boven