Café van der Geest

Events

Terug naar overzicht

Vrienden van de Sjaan Live! Zondag middag 21 mei (14:00)

Omdat we met onze muzikale gasten ook gewoon mooie luisterliedjes uitvoeren, worden de nummers van zaterdag avond nog eens ten gehore gebracht de dag er na, op zondagmiddag 21 mei vanaf 14:00 uur. De “volledig uit je dak” muziek is dan vervangen door nog meer mooie luisterliedjes zodat ook ander publiek kan genieten van Vrienden van de Sjaan Live! In tegenstelling tot de zaterdagavond kunt u op zondagmiddag er ook rustig bij zitten.

Na een aantal promsconcerten en top-2000 concerten wordt het orkest van St. Jeanne d’Arc het Metropole orkest van de Bollenstreek genoemd. Een feest om te spelen, maar ook een feest om te horen. Vaak een feest van herkenning, maar ook van een brok in je keel tot volledig uit je dak!

Bekende nummers als “A night like this” en “Son of a preacherman”, maar ook Nederlandstalig “Mag ik dan bij jou” en “Laat me” zijn enkele voorbeelden van het repertoire van de Sjaan Live!

Informatie over de uitgenodigde muzikale vrienden, kaartverkoop etc. volgt later, maar schrijft u bovenstaande data alvast in uw agenda: save the date!

© Café van der Geest 2018 All rights reserved. - Deze site is gebouwd door PIVO Multimediadesign

Terug naar boven