Café van der Geest

High Beer en Bierproeverijen

Proeverij

Het is in ons speciaalbier café mogelijk om te genieten van High Beers, een proeverij van voor u geselecteerde bieren geheel naar uw wens of smaak, geserveerd met bij het bier passende kleine hapjes U kunt ons ook de vrije keuze laten en u laten verassen door een selectie van verrassende bieren of heerlijke seizoensbieren. Bij elk bier krijgt u van onze barkeeper een uitgebreide uitleg over de soorten bier hun smaak en het bijpassende hapje. Wij kunnen deze proeverij voor u verzorgen vanaf 4 tot 65 personen.  
High Beer met vier bieren kost € 25,00 per persoon.
De hapjes worden speciaal voor per bier ons gemaakt bij Restaurant het Wapen van Noordwijkerhout.
 

Seizoensproeverijen

Vier maal per jaar organiseren we speciaal voor de liefhebbers een seizoensbier proeverij waarbij we ons helemaal richten op bijzondere seizoensbieren,
in April vindt de lentebier proeverij plaats, in juli de Zomerbier proeverij, in oktober de herfstbier proeverij en in januari de Winterbier proeverij.
We proeven op deze avond 5 soorten verschillend bier passend bij het seizoen. Bij elk bier serveren wij een passend gerechtje.
Tijdens het proeven wordt er een uitgebreide uitleg gegeven over het bier, het hapje en de brouwerij. Meedoen aan een Seizoensproeverij kan al vanaf € 30,- per persoon.
Beide proeverijen zijn ook apart te boeken voor groepen en gezelschappen en kunnen in een aparte ruimte voor u georganiseerd worden geheel naar uw wensen en smaak.    

© Café van der Geest 2019 All rights reserved. - Deze site is gebouwd door PIVO Multimediadesign

Terug naar boven