Café van der Geest

Events

Terug naar overzicht

Oliebollen Quiz 28 december (20:30 - 23.50)

Deze avond zitten we helemaal vol en kun je niet meer inschrijven.

De Oliebollen Quiz:

We blikken nog eenmaal terug op het jaar 2023.
Dus deze donderdagavond houden we de Oliebollen Quiz. 

Je kan hierbij denken aan de meest opvallende feitjes uit 2023.
Wie bezit er over een goede korte termijngeheugen??

Vragen die we zouden kunnen stellen zijn de volgende als voorbeeld we doen er 5:
1- In 2023 ging deze bolvormige concertzaal open in Las Vegas. Het exterieur van de locatie beschikt ook over 54.000 vierkante meter aan LED-displays, waardoor het allerlei afbeeldingen kan projecteren. Graag de naam van deze zaal die U2 met een concert opende.
2- De BBB is een Nederlandse politieke partij met een sociaal-conservatieve signatuur opgericht in 2019. De partij deed in maart 2023 mee aan de Provinciale Staten- en de waterschapsverkiezingen. Bij de Provinciale Statenverkiezingen behaalde de partij in alle provincies de meeste stemmen. Voor wat staan de drie B's?
3- Welke voetballer, die deel uitmaakte van het beroemde 'Busby Babes' team van Manchester United en later een belangrijke rol speelde in het Engelse nationale elftal, staat bekend om zijn iconische spel en wordt vaak beschouwd als een van de grootste voetballers uit het Verenigd Koninkrijk? In oktober 2023 moesten we afscheid nemen van deze legende.
4- Een trip naar wrak van Titanic is fout gelopen in juni 2023. Een kleine onderzeeër met Britse miljardair en vier andere mensen raakten vermist. Wat is de naam van de onderzeeër van het bedrijf Oceangate?
5- Deze Amerikaanse actrice is nauwelijks 20 jaar maar heeft al een indrukwekkend cv opgebouwd. Na kleine rollen in bekende films als ‘Iron Man 3’ en ‘Insidious: Chapter 2’ was ze jarenlang te zien als de jonge versie van het hoofdpersonage Jane in ‘Jane the Virgin’. Daarna had ze een hoofdrol te pakken in de spannende Netflix-serie ‘You’ en was ze te zien in de bioscoopfilms ‘Yes Day’ en ‘The Fallout’. In 2023 speelt ze een hoofdrol in een Netflix serie, Wednesday. Haar naam?

Weet jij de antwoorden? Dan zit jij helemaal goed als jullie zijn ingeschreven voor deze avond.

We hebben prachtige prijzen ter beschikking en zijn de kosten € 5,00 per persoon.

We spelen met maximaal 25 teams van 6 personen.
Inschrijven is niet meer mogelijk!

 

© Café van der Geest 2024 All rights reserved. - Deze site is gebouwd door PIVO Multimediadesign

Terug naar boven