Café van der Geest

Zaalverhuur

Feestje

Het dak mag er af

Feestje vieren van 25 tot maximaal 250 personen.
Naast ons speciaal biercafé heeft u ook de mogelijkheid om bij ons iets te vieren zoals een verjaardag, jubileum, huwelijk van groen tot goud, bedrijfsborrel of welk feest dan ook. Met eten, drinken, live muziek, DJ.... U vraagt het en wij verzorgen het. Gek is niet gek genoeg en bijna alles dat onmogelijk lijkt maken wij mogelijk. De zaalhuur, ook eventueel in combinatie met de Raadskamer, is bij de prijs inbegrepen. Vooraf een vaste prijs afspreken is uiteraard mogelijk. Voor meer info stuurt u een mailtje naar pieter@cafevandergeest.nl of belt u Pieter op zijn mobiel 0623364882.
 
 

Vergadering

Of andere zakelijke bijeenkomst

U kunt ook prima vergaderen in een zaal van Café van der Geest. Wij bieden u een uitstekende gelegenheid waarbij de huur van de zaal met alle benodigde faciliteiten zoals microfoon, beamer e.d. bij de prijs is inbegrepen. Voor het gebruik van de zaal of Raadskamer betaald u € 50,00. Gebruikt u beide ruimtes samen is de zaalhuur € 75,00. Vraag ons naar de voorwaarden. Mogelijkheid voor gezelschappen tot 75 personen. Een borrel na afloop of een lunch tijdens de vergadering kunnen wij geheel naar uw wensen verzorgen. Ook hier geldt ons moto: “U vraagt en wij verzorgen”. Wilt u vooraf genieten van het mooie Noordwijkerhout en de prachtige omgeving? Fiets- en wandelroutes en zelfs het regelen van een fiets is met behulp van onze partners geen enkel probleem.
 

Workshops

Voor de wat actievere bijeenkomst

Geeft u workshops en zoekt u hier voor een goede locatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al uw wensen kunnen wij probleemloos voor u verzorgen. Zoekt u een locatie waarbij de verzorging van de deelnemers centraal staat? Zonder dat u zich hier druk om hoeft te maken nemen wij deze taak graag van u over. De zaal en de benodigde faciliteiten zijn gratis te gebruiken. Vraag ons naar de voorwaarden. Ook voor proeverijen, product presentaties of  elke andere bijeenkomst zijn onze verschillende zalen uitermate geschikt en is er in de directe omgeving voldoende parkeerruimte.  
 
 

Contact

Waar kun je ons vinden?

Vraagje?

Domme vragen bestaan niet

Typ bovenstaande code over.

Café van der Geest

  • Zeestraat 7a
  • 2211XA Noordwijkerhout
  • [javascript protected email address]
  • [javascript protected email address]

© Café van der Geest 2024 All rights reserved. - Deze site is gebouwd door PIVO Multimediadesign

Terug naar boven